Pagina's

woensdag 25 juni 2014

Ziekenhuis

Het is niet mijn stijl om al te veel over mijn lichamelijke gezondheid te schrijven. Maar wie A zegt, moet ook B zeggen. Omdat ik dus het woordje 'ziekenhuis' heb laten vallen zal ik ook uitleg geven.

Sinds vorige vrijdag logeer ik weer op mijn jaarlijkse vakantieadres. Deze keer heb ik de beschikking over deze kamer:

Vanwege mijn autisme krijg ik een eenpersoonskamer omdat ik anders te veel prikkels krijg en dan angst- en paniekstoornissen ontwikkel en agressief word. Het zou dan zo maar kunnen gebeuren dat ik 's nachts de hele zaal op stelten zet.

Ik heb sinds 4 jaar problemen met het hart, ik ben al een paar keer eerder gedotterd en gestent. Ik dacht dat ik nu weer vaatvernauwingen zou hebben, maar dat bleek dus gelukkig niet het geval. Ze gaan dus nu nog meer onderzoeken doen en daarvoor moet ik in het ziekenhuis blijven.


Mijn laptophoekje, kannetje thee erbij.

 Er gebeurt de hele dag vrijwel niets. Maandag kreeg ik een onderzoek (katheterisatie). Donderdag en vrijdag een onderzoek en voor de rest is het gewoon de dag zien door te komen. Ik mag nog niet naar huis zo lang het hart niet in orde is. Gelukkig voel ik me al een stuk beter dan afgelopen vrijdag toen ik opgenomen werd.

Personeel druk aan het werk.
Ik loop wat af in het ziekenhuis omdat ik steeds een heel eind lopen moet naar buiten, om een sigaretje te roken. En mijn hoofd is ook al enigszins verbrand door de zon.

6 opmerkingen:

 1. Er wordt goed voor je gezorgd. Tja, het is een flink eind wandelen voor je een trekje kunt nemen. Ik weet er alles van. En vaak sta je dan op een tochtig plekje. Kan nooit gezond zijn. Hahaha.
  Sterkte met alles. Ik hoop dat je snel weer naar huis mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja, zeg, is het weer mis? Balen, zeg. Ik hoop dat ze snel vinden waar het probleem zit, zodat je weer lekker naar je eigen huisje kan. Hoef je niet zo ver te lopen voor een saffie.(...)
  Hier ook een ziekenboeg. Polletje heeft z'n knietje gebroken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat er zo rekening met je wordt gehouden. Ik heb je logjes van vorig jaar toen ook gelezen, dat onbegrip zul je wel niet meer tegenkomen. En wat fijn dat je je lappie bij je hebt! Hoop dat het snel beter met je gaat. Veel sterkte en beterschap Greet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan me goed voorstellen waarom je er niet over schrijft en vind het dan ook erg dapper dat je het nu wel doet, petje af!

  Het hebben van een 1-persoonskamer is heerlijk, heb ik ook (bijna) altijd om ongeveer dezelfde redenen als jij, het is bijzonder fijn als daar begrip voor opgebracht wordt he en men er niet lachwekkend over doet of men de redenen waarom dat gewenst is bagatelliseert.

  En ja dat rokertje moet gewoon doorgaan he? ;-)

  Sterkte hoor, hopelijk snel weer zodanig opgeknapt dat je thuis mag gaan zitten (m)paffen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan is roken toch nog ergens goed voor :-) kilometervreters hahaha. Hopelijk is het niets ernstigs want dat is niet grappig.
  Gelukkig geeft de laptop wat afleiding. Lukt het je misschien een boek te lezen ofzo ? Dikke knuffel, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, nu snap ik het. Ik las de berichtjes verkeerd om. Gelukkig is alles weer goed gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen